Uw bedrijf in de Internationale Zone, het hart van Den Haag.

ALXDR ligt in de Archipelbuurt, in de Internationale Zone. Naast het Vredespaleis zijn in de directe omgeving diverse gerenommeerde organisaties gehuisvest, waaronder het hoofdbureau van de Politie Haaglanden, Octrooibureau V.O., NIBC, OPCW en diverse ambassades waaronder de ambassades van Argentinië, Tanzania, Ghana, Denemarken, India en Australië.

1
5
6

ALXDR is makkelijk te bereiken!

Per auto: Het object is met eigen vervoer goed te bereiken. Het Hubertusviaduct en de Raamweg, welke op enkele minuten zijn gelegen, dragen bij aan een optimale aansluiting op het rijkswegennet (A44/A4 Amsterdam-Rotterdam en A12 Den Haag-Utrecht).

Per OV: Tramhalte Vredespaleis is op 2 minuten loopafstand en geeft via lijn 1 een directe aansluiting op NS station Den Haag Hollands Spoor. Bus 24 ligt op 5 minuten loopafstand en geeft een directe aansluiting op NS station Den Haag Centraal Station.

Bekijk hier de dichtstbijzijnde OV punten.

Alle voorzieningen dichtbij.

Heeft u zin in een vrijdagmiddagborrel of een lunch buiten de deur? Op loopafstand van ALXDR vindt u de Bankastraat met diverse faciliteiten, zoals een supermarkt, bakker, slager en diverse lunchrooms. Ook het zeer geliefde Anna Paulownaplein is om de hoek met winebars, lunchrooms en gezellige terrassen.”